Skip to main content

Έως τις 10 Ιουλίου η μετακόμιση της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Γιατί παρατείνεται η μετακόμιση στη νέα έδρα - Προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις ενημέρωσης που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη ανά θεματικό τομέα.

Μέχρι τις 10 Ιουλίου παρατάθηκε η μετακόμιση της ΝΔ Θεσσαλονίκης στη νέα της έδρα στην οδό Μιχαήλ Καλού 6, από τα σημερινά γραφεία της Μητροπολίτου Ιωσήφ 8. Η παράταση έχει να κάνει τόσο με τη διαμόρφωση του νέου χώρου όσο και με τις ανάγκες μετακίνησης του κομματικού αρχείου που είναι πολύ μεγάλο.

Την ίδια ώρα γίνονται προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις ενημέρωσης για το κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη ανά θεματικό τομέα, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στο Δημαρχείο για το ασφαλιστικό και φορολογικό.

Πληροφορίες θέλουν τον κομματικό μηχανισμό να οργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ θα γίνει και προσπάθεια να αυξηθεί ο κόσμος που δεν είναι ανήκει στο κόμμα, αλλά ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα επιχειρηθεί και ένα άνοιγμα σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες αναλόγως του θέματος κάθε εκδήλωσης.

Σταθερό θα παραμείνει το σύνθημα για μια «Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία», που αναμένεται να είναι και το κεντρικό στην παρουσίαση του συνολικού κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σεπτέμβριο.

Πάντως στη ΝΔ είναι ευχαριστημένοι από την προσέλευση στην εκδήλωση, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο κ. Βασίλης Οικονόμου, εκ των κεντρικών ομιλητών, μιλώντας για «μεγάλη επιτυχία».