Skip to main content

Ως πότε θα συνεχιστεί η υποκρισία για το Ισλαμικό Κράτος;

Ο ρόλος του Ισλαμικού Κράτους είναι πασιφανής: Μόνον που δεν περιορίζεται στα της Μέσης Ανατολής, αλλά υλοποιούν και το σχέδιο για διάλυση της Ευρώπης

Κάποτε κάλυπταν οι πολιτικοί τις ψευδολογίες τους προσεκτικά, ώστε να μη γίνονται αντιληπτές από τους πολλούς. Φαίνεται πως είτε αδιαφορούν πλέον για την εντύπωση που σχηματίζουν οι λαοί από την ολοφάνερη παραπλανητική προπαγάνδα, είτε οι λαοί, με το να τρώμε συνεχώς κουτόχορτο, άλλαξε ο μεταβολισμός μας, και μας αρέσει.

Ο ρόλος του Ισλαμικού Κράτους είναι πλέον πασιφανής. Μόνον που δεν περιορίζεται στα της Μέσης Ανατολής, αλλά υποχρεώνοντας τους πληθυσμούς να μεταναστεύουν, υλοποιούν και το σχέδιο για διάλυση της Ευρώπης. Και όλα αυτά, η Δύση στην οποία κι εμείς ανήκουμε, επιχειρεί να τα αποδώσει στον αγώνα της για εκδημοκρατισμό των αφρικανικών και ασιατικών λαών.

Τα γραπτά όμως μένουν. Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραδέχθηκε το 2012 ότι το ΝΑΤΟ είχε την υποστήριξη των ισλαμιστών εξτρεμιστών σε έναν πόλεμο μεσολάβησης για να ανατραπεί ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ.

«Οι σαλαφιστές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και η Αλ-Κάιντα στο Ιράκ είναι οι βασικές κινητήριες δυνάμεις της εξέγερσης στη Συρία. (…) Η Δύση, οι χώρες του Κόλπου, και η Τουρκία στηρίζουν την αντιπολίτευση, ενώ η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν δείχνουν την υποστήριξη τους στο καθεστώς».

Τον Νοέμβριο του 2013 είχε δημοσιευθεί άρθρο στο periodiko.gr, στο οποίο γινόταν λόγος για την απόφαση σκάνδαλο που είχαν λάβει οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς. Μ’ αυτήν την απόφαση οι ΥΠΕΞ της ΕΕ απέσυραν όλες τις κυρώσεις που μπλόκαραν την εισαγωγή συριακού πετρελαίου.

Μ΄ αυτόν τον τρόπο οι ισλαμιστές του ISIS κατόρθωσαν να βγάλουν χρήμα. Πολύ χρήμα. Μ΄ αυτήν την απόφαση ο ISIS δημιούργησε οικονομκή βάση στη Συρία και αναπτύχθηκε στο Ιράκ. Τι δήλωναν τότε οι “ισχυροί” της ευρωπαϊκής διπλωματίας;

• Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ: «Είναι σημαντικό για μας να στείλουμε ένα σινιάλο ότι είμαστε ανοιχτοί να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τη συριανή αντιπολίτευση».

• Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλλε: «Επιθυμούμε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στις περιοχές που ελέγχονται από την αντιπολίτευση, και γι’ αυτό θα άρουμε τις κυρώσεις που εμποδίζουν το έργο των μετριοπαθών δυνάμεων της αντιπολίτευσης».

 Το onalert σημειώνει, πως αυτοί που βοήθησαν ήσαν οι φανατικοί τζιχαντιστές. Αυτοί επικράτησαν στις εσωτερικές διαμάχες των ισλαμιστών. Αυτοί πήραν το πετρέλαιο και το χρήμα. Χάρη στην ΕΕ.

Ο Guardian το περιέγραψε ως εξής: «Η απόφαση της ΕΕ να άρει τις κυρώσεις στο πετρέλαιο της Συρίας για να βοηθήσει την αντιπολίτευση, επιτάχυνε τη μάχη για τον έλεγχο πηγών και αγωγών στις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες και συνέβαλε στη σταθεροποίηση της εξουσίας των τζιχαντιστικών ομάδων επί των κρίσιμων πόρων της χώρας».

Θέλω να θυμίσω την κοντόφθαλμη πολιτική Ελλήνων μεγαλόσχημων, που από τις θέσεις υπουργών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών (κ.κ. Βενιζέλος και Αβραμόπουλος), δήλωναν -ταυτιζόμενοι με τον κ. Νταβούτογλου- ότι ενισχύουμε την προσπάθεια της «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης» να ανατρέψει το καθεστώς του Άσαντ. «Μετριοπαθής» αντιπολίτευση είναι η υποστηριζόμενη από την Αλ Κάιντα, η οποία από τρομοκρατική οργάνωση βρέθηκε σύμμαχος του ΝΑΤΟ.

Η Ευρώπη θα πληρώσει ακριβά την υιοθέτηση της πολιτικής της Νέας Τάξης. Και εξακολουθεί να μη αντιλαμβάνεται ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν είναι ο υπ’ αριθμός ένας κίνδυνος. Επειδή το πρόβλημα είναι κυρίως ποσοτικό. Και εννοώ, ότι σε πολύ λίγα χρόνια η Ευρώπη θα αλωθεί όχι από τους τζιχαντιστές, αλλά από τους «μετριοπαθείς» μουσουλμάνους, οι οποίοι θα αποτελούν την πλειοψηφία. Είναι δυνατόν να μη προσέχει κάποιος τους δημογραφικούς πίνακες; Παρόμοια η κατάσταση και στις ΗΠΑ, το κύριο εργαλείο του συστήματος, όπου ήδη οι Λατίνοι αποτελούν το 34% του πληθυσμού, και μαζί με τους μαύρους, ξεπερνούν το 40%.

Η Δύση τελειώνει, βγάζοντας η ίδια τα μάτια της.