Skip to main content

Ως Κορυφαίος Συνεργάτης Praktiker 2017 βραβεύτηκε η ISOMAT

Η τελετή έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, με σκοπό τη βράβευση προμηθευτών που παρείχαν στην Praktiker την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ανάμεσα σε 400 συνολικά προμηθευτές, η ISOMAT ήταν η μία από τις έξι εταιρίες που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν από την Praktiker Hellas ως “Κορυφαίος Συνεργάτης Praktiker 2017 στην Εξυπηρέτηση”, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Praktiker Hellas στον Ταύρο.

«Χάρη στην ευέλικτη, άμεση και άριστη εξυπηρέτησή της τόσο προς την ίδια την Praktiker Hellas, όσο και το καταναλωτικό της κοινό, η ISOMAT ξεχώρισε ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές της μεγαλύτερης εταιρίας DIY και Home Improvement στην Ελλάδα», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία και συνεχίζει:

«Η βράβευση αυτή αποτελεί το επισφράγισμα μίας αμοιβαίας εποικοδομητικής και επιτυχημένης συνεργασίας 15 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δύο εταιρίες βελτιώθηκαν και εξελίχθηκαν, πάντοτε με κοινό γνώμονα την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών».

Η τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, με σκοπό τη βράβευση των 5 προμηθευτών που παρείχαν στην Praktiker την καλύτερη εξυπηρέτηση για το 2017. Ωστόσο, λόγω ισοβαθμίας, δόθηκαν τελικά 6 βραβεία.

«Η ISOMAT βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους συνεργάτες της, προσφέροντάς τους την αρτιότερη δυνατή υποστήριξη για την κάλυψη των αναγκών τους. Έτσι, συμβάλλει στην παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών προς τους τελικούς καταναλωτές», καταλήγει η ανακοίνωση.