Skip to main content

Αυγενάκης: Ορόσημο η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Αν. Κρήτη

Ο γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι το οδοιπορικό της Αλήθειας συνεχίζεται δυναμικά με την παρουσία του προέδρου της παράταξης

«Ορόσημο» χαρακτήρισε την επίσκεψη του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη ο γραμματέας της ΠΕ του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την αποψινή συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε ότι το «οδοιπορικό της Αλήθειας» συνεχίζεται δυναμικά σε Ηράκλειο και Λασίθι, με την παρουσία του πρόεδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτή η επίσκεψη αποτελεί ορόσημο, καθώς σε λίγες ημέρες από τον τόπο αυτό, οι αγώνες μας για να βάλουμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, της κανονικότητας και της ευημερίας, εντείνονται» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Επίσης, ο γραμματέας της ΝΔ τόνισε: «Σκοπός μας να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στην κοινωνία. Το οδοιπορικό αυτό αποτελεί προσωπικό στοίχημα για όλους μας. Στόχος μας οι πολίτες της ανατολικής Κρήτης να συνειδητοποιήσουν πως η ΝΔ αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που μπορεί να επιτύχει την πρόοδο και την ανάπτυξη».

«Με σκληρή δουλειά και την αμέριστη στήριξη όλων μας και με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε, για το Ηράκλειο, για την Κρήτη, για την Ελλάδα» κατέληξε.

Κατά την συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ, συζητήθηκε ο συντονισμός των δράσεων εν όψει της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, οι πολιτικές εξελίξεις, η διενέργεια δράσεων και συντονισμός των πρωτοβουλιών ανά θεματικό τομέα δράσης στη ΝΟΔΕ και τις δημοτικές τοπικές οργανώσεις του κόμματος.