Skip to main content

Ορμητικά νερά καταπίνουν αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! (vid)

Δύο βίντεο απεικονίζουν τη μανία με την οποία τα ορμητικά νερά χτυπούν ένα αυτοκίνητο, σε κεντρική διασταύρωση, καλύπτοντάς το σχεδόν ολοκληρωτικά

Σε ανεξέλεγκτους χειμάρρους μετατράπηκαν σήμερα ορισμένοι από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της -τρομερής εντάσεως- καταιγίδας που χτύπησε την πόλη.

Χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατούσε ενώ τα φαινόμενα ήταν σε πλήρη εξέλιξη είναι δύο βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από κατοίκους του κέντρου. Πρόκειται για σκηνές από τη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αμύνης και Αλεξάνδρου Σβώλου: ένα ασημί αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου. Ο χείμαρρος, που έχει δημιουργηθεί από τα χιλιάδες κυβικά νερού που έπεσαν, σχεδόν καταπίνει με λύσσα το αυτοκίνητο. Κανείς δεν γνωρίζει εάν στο εσωτερικό του υπάρχουν επιβάτες. Σε άλλο βίντεο από το ίδιο σημείο αλλά από άλλη οπτική γωνία, ένας ογκώδης κάδος ανακύκλωσης γυαλιού χτυπά με ορμή το αυτοκίνητο και, κατόπιν, συνεχίζει το... ταξίδι του νοτίως, προς την οδό Τσιμισκή!

Δείτε τα απίστευτα βίντεο:

Πηγή βίντεο: Κωνσταντίνος Βόγδανος/Facebook, Νίκος Αδαμάμας/Facebook