Skip to main content

Ορίστηκε η αναμέτρηση κυπέλλου του Ηρακλή κόντρα στον ΟΦΗ

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε θέση ισχύος καθώς είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού ως πρώτοι

Στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 ορίστηκε από την ΕΠΟ να γίνει η αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Γεντί Κουλέ για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η άλλη αναμέτρηση του 3ου ομίλου ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε θέση ισχύος καθώς είτε με νίκη, είτε και με ισοπαλία στο Ηράκλειο θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού ως πρώτοι.

Αντίθετα το τριφύλλι κινδυνεύει να αποκλειστεί πρόωρα από την συνέχεια του θεσμού καθώς δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού ακόμη και να επικρατήσει επί του Απόλλων Σμύρνης στο τελευταίο ματς του ομίλου θα εξαρτάται από την έκβαση της αναμέτρησης ΟΦΗ-Ηρακλής.

Συγκεκριμένα αν η κρητική ομάδα αναδειχθεί ισόπαλη με τον Γηραιό στην τελευταία αγωνιστική, τότε οι πράσινοι θα αποκλειστούν από τη συνέχεια του θεσμού.

O Πανηθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να υπάρξει νικητής από την παραπάνω αναμέτρηση και εφόσον επικρατήσουν οι γηπεδούχοι τότε θα τον ενδιαφέρει η διαφορά τερμάτων της ήττας των κυανολεύκων και της νίκης του κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.