Skip to main content

Νέοι αντιδήμαρχοι στον δήμο Παύλου Μελά - Το νέο σχήμα

Έξι αντιδημάρχους με θητεία από 01/03/2017 μέχρι και 31/08/2019 όρισε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Τι αλλάζει σε πρόσωπα.

Τους αντιδημάρχους με θητεία από 01/03/2017 μέχρι και 31/08/2019, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, όρισε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Η δημοτική αρχή προχώρησε στο διαχωρισμό της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, με αποτέλεσμα να προκύψει μία αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και μία Πολεοδομίας. Την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων αναλαμβάνει ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Βάρφης Στέφανος. Αντιδήμαρχος Οικονομικών ορίζεται η απερχόμενη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Όλγα Μυρίδου, ενώ ο πρώην Αντιπρόεδρος Λαλές Δημήτριος αναλαμβάνει θέση Εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου, με τα καθήκοντα της εποπτείας και του συντονισμού σε θέματα Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης.

Παράλληλα, οι αρμοδιότητες της ανακύκλωσης εντάχθηκαν στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Διαχείρισης Οχημάτων & Λαϊκών Αγορών, η οποία παραμένει υπό τον Αθάνατο Δημήτριο. Οι αρμοδιότητες της πρώην Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης & Πρασίνου, επίσης παραμένουν στον Λαζαρίδη Αθανάσιο, ο οποίος όμως αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος σε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

Οι πρώην Αντιδήμαρχοι Νιγδέλης Παντελής και Χριστοδούλου Μιχαήλ μένουν εκτός σχήματος, ενώ στο σχήμα προστίθενται τέσσερα νέα άτομα και συγκεκριμένα ο Πάντσης Κωνσταντίνος (ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας), ο Αράπογλου Ιωσήφ (ως Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού), η Αμανατίδου Χαρίκλεια (ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων) και η Μυρίδου Όλγα.

Συνεπώς, το νέο σχήμα που προκύπτει είναι το εξής:

1. Πάντσης Κωνσταντίνος του Χριστοδούλου, ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας

2. Βάρφης Στέφανο του Χρήστου, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί (Ν.4051/2012, άρθρο 3, παρ.3 ε')

3. Αράπογλου Ιωσήφ του Ιορδάνη, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού

4. Μυρίδου Όλγα του Πέτρου, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών

5. Αθάνατος Δημήτριος του Ιωάννη ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Διαχείρισης Οχημάτων και Λαϊκών Αγορών. Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί (Ν.4051/2012, άρθρο 3, παρ.3 ε')

6. Αμανατίδου Χαρίκλεια του Οδυσσέα, ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων

Ακόμα ανέθεσε, χωρίς αμοιβή, στα κάτωθι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, από 01/03/2017 μέχρι και 31/08/2019, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ως εξής:

1. στον Λαλέ Δημήτριο του Γεωργίου, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, αναθέτει την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης

2. στον Λαζαρίδη Αθανάσιο του Θεοδώρου, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, αναθέτει την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας (πολιτικός σχεδιασμός εκτάκτων αναγκών και πολιτικής άμυνας)

3. στον Γιαννουλίδη Στέφανο του Γεωργίου, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, αναθέτει την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Αθλητισμού

4. στον Στούπα Κωνσταντίνο του Δημητρίου, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, αναθέτει την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας