Skip to main content

Επεισόδιο μεταξύ Κακλαμάνη-Φωτίου στη Βουλή για τις τροπολογίες

Έντονη ήταν η παρατήρηση του Νικήτα Κακλαμάνη προς την κ. Φωτίου η οποία κατά τη συνεδρίαση είχε σηκωθεί όρθια στο έδρανό της.

Ανέβηκαν οι τόνοι το μεσημέρι στο κοινοβούλιο μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, με αφορμή τον αριθμό των τροπολογιών που κατατέθηκαν.

Έντονη ήταν η παρατήρηση του κ. Κακλαμάνη προς την κ. Φωτίου η οποία κατά τη συνεδρίαση είχε σηκωθεί όρθια στο έδρανό της.

«Δεν σας έχω δώσει τον λόγο, καθίστε στο έδρανο σας, παρακαλώ. Όταν σας δώσω τον λόγο θα τον πάρετε και θα σηκωθείτε», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Μην διανοηθείτε άλλη φορά να σηκωθείτε αυθαιρέτως και να πάρετε τον λόγο».  



Άμεση ήταν η απάντηση της υπουργού, η οποία δήλωσε προσβεβλημένη από την αναφορά του κ. Κακλαμάνη. «Δεν έχω δώσει δείγματα μη σεβασμού του προεδρείου και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας μέχρι σήμερα» τόνισε η κ. Φωτίου. Όπως είπε η ίδια, θεώρησε ότι ο κ. Κακλαμάνης της είχε δώσει το λόγο και σηκώθηκε όρθια.