Skip to main content

Ορφανός για Ηρακλή: Έχουμε εμπιστοσύνη στους τακτικούς δικαστές

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για τη μάχη που δίνουν οι κυανόλευκοι για τη δικαίωσή του στο διαιτητικό δικαστήριο

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του Ηρακλή και τη μάχη που δίνουν οι «κυανόλευκοι» για την τελική τους δικαίωση μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Γιώργος Ορφανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού:

«Όλοι κατέληξαν στο ότι γίνεται ένα πραξικόπημα εις βάρος του Ηρακλή, που δεν στηρίζεται σε κανέναν νόμο, ούτε σε κάποιες διατάξεις. Γιατί τιμωρείται πάλι ο Ηρακλής για κάτι για το οποίο δεν έχει τιμωρηθεί κανένας άλλος ποτέ; Ο κύριος Σημαιοφορίδης που μπήκε στη νομική υποστήριξη του Ηρακλή θεωρεί ότι είναι κερδισμένη η υπόθεση. Είναι αισιόδοξος.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους τακτικούς δικαστές εκεί όπου θα δώσει τη μάχη του ο Ηρακλής. Εξουσιοδοτήσαμε την επιτροπή να θέσει τις υπογραφές μας κάτω από ένα ψήφισμα. Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και όχι αυτό που θέλει μια παρέα.

Αρκετοί βουλευτές ήταν απόντες. Έλειπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που τους εκπροσωπούσε κάποιος. Από τη ΝΔ ήταν οι περισσότεροι, από την Ένωση Κεντρώων και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Ηρακλής με τα τόσα χρόνια ιστορίας του δεν θα μπορούσε να μην κινήσει το ενδιαφέρον μας.  Εφ’ όσον βρεθεί διέξοδος θα πρέπει να σχεδιάσουν καλύτερα το μέλλον του Ηρακλή».