Skip to main content

Ορφανός: Επόμενος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, πατριώτης ο Σαββίδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, είπε ο πρώην υπουργός Αθλητισμού

Να κατευνάσει τον θόρυβο που έχει προκύψει από την κόντρα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, επιχείρησε ο πρώην υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Όπως είπε ο ίδιος, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Σαββίδης θα πετύχουν τον στόχο τους. Ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και ο Σαββίδης θα πάρει το πρωτάθλημα. Και φέτος θα μπορούσε να το πάρει. Βλέπετε ότι άρχισαν να τον φοβούνται τον ΠΑΟΚ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο άνδρες «πρέπει να βρεθούν σε παράλληλη πορεία να συνεργαστούν. Είναι ικανός επιχειρηματίας ο Σαββίδης, κόσμος δουλεύει στις επιχειρήσεις του, η Ελλάδα έχει ανάγκη από επενδυτές. Ο δε Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος νικητής».

«Τώρα κάποιες αψιμαχίες, πάντα γίνονται», έσπευσε να προσθέσει, ενώ για τα εγκωμιαστικά σχόλια του ομογενή επιχειρηματία προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος σημείωσε πως «όλοι οι επιχειρηματίες συνεργάζονται με την εκάστοτε κυβέρνηση».

Πρόσθεσε, δε, ότι «τον κ. Σαββίδη τον έχω χαρακτηρίσει πατριώτη με υψηλό ηθικό για το συμφέρον της χώρας και ξέρετε ότι για να εκφράσω άποψη για τρίτον πρέπει να είμαι σίγουρος».

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση του κ. Οικονόμου για τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Ορφανός υποστήριξε ότι δεν τη γνωρίζει.