Skip to main content

Ορεστιάδα: Στη «φάκα» πιάστηκαν δύο νεαροί διαρρήκτες

Εξιχνιάστηκαν από τις αστυνομικές αρχές δύο διαρρήξεις καταστημάτων, που διαπράχθηκαν χθες το βράδυ στην Ορεστιάδα. Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες.

Εξιχνιάστηκαν από τις αστυνομικές αρχές δύο διαρρήξεις καταστημάτων, που διαπράχθηκαν χθες το βράδυ στην Ορεστιάδα. Οι δράστες, ηλικίας 29 και 17 ετών, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Χθες το βράδυ, οι δύο δράστες διέρρηξαν στην Ορεστιάδα, δύο καταστήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, 25 Λέβα Βουλγαρίας και 1 δολάριο Η.Π.Α..

Μετά από την καταγγελία των περιστατικών, οι αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο ημεδαπούς.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.