Skip to main content

Σοκ στο Ωραιόκαστρο: Κρατούσε τα ξαδέρφια του ομήρους επί 8 μήνες(vid)

Ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος έδενε τα δύο ξαδέρφια του χειροπόδαρα από το τέλος Ιουλίου μέχρι χθες - Τους απέσπασε πάνω από 70.000 ευρώ

Σε φυλακή είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος, που κρατούσε ομήρους δύο ξαδέρφια του, έναν 47χρονο και μία 48χρονη -κατά πληροφορίες ΑμεΑ-, από το τέλος Ιουλίου του περασμένου έτους, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η υπόθεση ήρθε στο φως χθες το βράδυ, όταν ο 47χρονος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Άμεσα στη συγκεκριμένη οικία έσπευσε περιπολικό, το οποίο μετέφερε τον ίδιο, την αδελφή του και τον 58χρονο εξάδελφό τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης εξανάγκαζε με την απειλή βίας τα δύο αδέλφια να μεταβαίνουν μαζί του σε τράπεζες, από όπου, με την έγκρισή τους, μεταβίβαζε σε δικούς του λογαριασμούς, αλλά και σε αυτούς της 23χρονης κόρης του, που είναι κάτοικος εξωτερικού, μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία φαίνεται να ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο δημοτικός υπάλληλος έδενε τα θύματά του με χειροπέδες και tire ups, ώστε να μη διαφύγουν. Και τα δύο αδέλφια έφεραν σχετικά σημάδια στους καρπούς των χεριών τους.

Ο 58χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του και συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. 

Η υπόθεση παίρνει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Δείτε βίντεο με τον δράστη να οδηγείται στο τμήμα Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια μαζί με τους συγγενείς του και θύματά του να μεταφέρονται στα κεντρικά της Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης:

 

Πηγή βίντεο: Politesoraiokastrou.gr