Skip to main content

«Όπου φύγει φύγει» και οι... εναπομείναντες Θεσσαλονικείς

Φεύγουν και οι τελευταίοι Θεσσαλονικείς - Η κίνηση στα οδικά δίκτυα Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής διεξάγεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

Μαζικά εγκαταλείπουν σήμερα και οι... τελευταίοι Θεσσαλονίκεις την πόλη, προκειμένου να περάσουν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στη Χαλκιδική ή σε κάποια από τις άλλες παραθαλάσσιες περιοχές της Μακεδονίας.

Αυτήν την ώρα η κίνηση στα οδικά δίκτυα Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής διεξάγεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στο ύψος της πρώτης εξόδου για τα Ν. Μουδανιά, ενώ αυξημένη είναι η ροή αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, δίχως, ωστόσο, να σημειωθούν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Νωρίτερα, με δυσκολία διεξαγόταν η διέλευση των οχημάτων από το ύψος της Ποτίδαιας και έπειτα, ενώ μποτιλιάρισμα υπήρξε και στα φανάρια της Νικήτης.

Παράλληλα, αυξημένη ήταν η κυκλοφορία στα διόδια των Μαλγάρων, τόσο στο ρεύμα εξόδου όσο και στο ρεύμα εισόδου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι μπάρες σηκώθηκαν τρεις φορές, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.