Skip to main content

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ξυλοκόπησαν άνδρα αραβικής καταγωγής στο Σύνταγμα

Ο άνδρας ήταν αραβικής καταγωγής

Επεισόδιο υπήρξε στο Σύνταγμα από οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της ισραηλινής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τους 16 του Conference League.

Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν από το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των 16 του Conference League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισραηλινοί οπαδοί ξυλοκόπησαν έναν άνδρα έξω από το μετρό του Συντάγματος, ύστερα από φραστικό επεισόδιο που είχαν, κατά τη διάρκεια του οποίου ο άνδρας φέρεται να πέταξε ένα μπουκάλι προς τους φίλους της Μακάμπι.

Ο άνδρας ήταν αραβικής καταγωγής (σ.σ. σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Αιγύπτιος). Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος διακομίσθηκε στο ΚΑΤ χωρίς να έχει κάτι πολύ σοβαρό, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αθήνα βρίσκονται 1.500 οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι θα δώσουν το “παρών” στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους “16” του Conference League.