Skip to main content

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση στην Προοδευτική

Ο σύνδεσμος του «Δικεφάλου» στη Σταυρούπολη ξεκαθαρίζει πως το συγκεκριμένο συμβάν «δεν εκφράζει ιδεολογικά» τα μέλη του

Θέση αναφορικά με την επίθεση Ακροδεξιών στους οπαδούς της Προοδευτικής Τούμπας στη Σταυρούπουλη (δείτε εδώ) το απόγευμα του Σαββάτου πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος του «Δικεφάλου» στη Σταυρούπολη ξεκαθαρίζει πως το συγκεκριμένο συμβάν «δεν εκφράζει ιδεολογικά» τα μέλη του υπογραμμίζοντας παράλληλα πως όποιος προσπαθήσει να συνδέσει τον σύνδεσμο με το γεγονός αυτό από κάθε κομματική παράταξη, τότε θα βρεθεί… αντιμέτωπος μαζί τους.

Χαρακτηριστικά, οι οργανωμένοι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

«Ως σύνδεσμος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε ήμασταν και είμαστε πολιτικοποιημένοι με είτε αριστερές, είτε δεξιές τάξεις. Το κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ και είμαστε στρατιώτες του ΠΑΟΚ. Ο καθένα έξω από την στέγη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ και το όνομα του ΠΑΟΚ κάνει ότι θέλει και ακολουθεί όποια πλευρά τον εκφράζει, όταν είμαστε όμως εντός αυτού οφείλουμε να είμαστε μόνο ΠΑΟΚ.

Το γεγονός που διαδραματίστηκε στη Σταυρούπολη, στον αγώνα Ελπίδων Σταυρούπολης με την Προοδευτική Τούμπας, ήταν ένα συμβάν που δεν μας εκφράζει ιδεολογικά σαν μέλη του συνδέσμου. Παρόλα αυτά τονίζουμε πως όποιος προσπαθεί να μας συνδέσει με τον γεγονός αυτό από κάθε κομματική τάξη, με μεγάλη μας χαρά θα μας βρει μπροστά του…

ΥΓ. 28 Φλεβάρη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλατάκι».