Skip to main content

Ομπίνα για ΠΑΟΚ

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Βίκτορ Ομπίνα σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ενώ αναφέρεται ότι το μέλλον του νεαρού Νιγηριανού δεν είναι μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Βίκτορ Ομπίνα σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ενώ αναφέρεται ότι το μέλλον του νεαρού Νιγηριανού δεν είναι μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Ομπίνα, όπως τονίζεται σε δημοσίευμα του «calcionews24.com», ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο έλευσης του Νιγηριανού επιθετικού στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη!
Μάλιστα, οι Ιταλοί τονίζουν ότι τις προηγούμενες μέρες ο επιθετικός της Ίντερ απασχόλησε και την ΑΕΚ, ενώ τον παίκτη θέλουν και η Μπρέσια και Λάτσιο:
«Το μέλλον του Ομπίνα πλησιάζει στην Ελλάδα! Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ και τώρα τον θέλει και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Νιγηριανός επιθετικός επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Μάλαγα και δεν αποκλείεται να φύγει ξανά. Τον Ομπίνα θέλουν και η Μπρέσια με τη Λάτσιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα.


Ανακοινώθηκε από Αυστρία ο Μπουσαϊντί


Τη μεταγραφή του Ανίς Μπουσαϊντί στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η πρώην πλέον ομάδα του Τυνήσιου άσου, Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, η οποία ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Αφρικανό παίκτη.
Αναλυτικά τα όσα αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας ομάδας από τη χώρα του Μότσαρτ:
«Λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιο του Τυνήσιου αμυντικού, μετά από 28 παιχνίδια σε 2 χρόνια και μεταγράφεται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Καλή τύχη και επιτυχίες στον Ανίς».