Skip to main content

Ομοσπονδίες: Καμία σχέση οι δράστες με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο

Την απερίφραστη καταδίκη τους για την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι τρεις ποντιακές ομοσπονδίες.

Την απερίφραστη καταδίκη τους για την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι τρεις ποντιακές ομοσπονδίες, τονίζοντας ότι οι δράστες της επίθεσης είναι ακραία στοιχεία που δεν έχουν σχέση με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο. 

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Ακραία στοιχεία, δράστες της επίθεσης, ουδεμία σχέση έχουν με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο. Αναφέρουμε ότι μέλη της οργανωτικής επιτροπής των εκδηλώσεων τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον Δήμαρχο», επισημαίνει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χρήστο Τοπαλίδη, την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων
Χριστίνα Σαχινίδου και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Σέργιο Καλπαζίδη.