Skip to main content

Όμιλος Sanoptis: Επενδύσεις 6,2 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica

O Όμιλος Sanoptis ως στρατηγικός επενδυτής επενδύει 4,8 εκατομμύρια ευρώ για τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ophthalmica στην Καλαμαριά, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του 2024 και 1,4 εκατομμύρια για εξοπλισμό και μηχανήματα

Η στρατηγική συνεργασία του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Sanoptis ξεκινά με συνολικές επενδύσεις ύψους 6,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος Sanoptis ως στρατηγικός επενδυτής επενδύει 4,8 εκατομμύρια ευρώ για τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ophthalmica στην Καλαμαριά, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του 2024 και 1,4 εκατομμύρια για εξοπλισμό και μηχανήματα.

Οι νέες επενδύσεις σε κτιριακές υποδομές και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και νέες και σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους ανακοινώθηκαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου Ophthalmica και εκπροσώπων του Ομίλου Sanoptis.

Διαβάστε περισσότερα στο e-farmako.