Skip to main content

Ομαλή η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου της νομαρχίας Καρδίτσας

Προσήλθαν και εμβολιάστηκαν ο νομάρχης κ.Φώτης Αλεξάκος, ο γενικός γραμματέας της νομαρχίας, κ Απόστολος Γκούβης και ο ειδικός σύμβουλος, κ. Κώστας Φωτάκης.
Ξεκίνησε να λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο της Νομαρχίας που στεγάζεται στον πρώτο όροφο στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς. Ο ρυθμός προσέλευσης των πολιτών κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας τουκέντρου ήταν ικανοποιητικός. Προσήλθαν και εμβολιάστηκαν και ο νομάρχηςκ. Φώτης Αλεξάκος, ο γενικός γραμματέας της νομαρχίας, κ. ΑπόστολοςΓκούβης και ο ειδικός σύμβουλος, κ. Κώστας Φωτάκης.

Η κίνησή τους ήταντόσο ουσιαστική όσο και συμβολική, καθώς είναι πολύ σημαντικό ναπεισθούν οι πολίτες του νομού ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές καιαπαραίτητο για τη θωράκισή τους απέναντι στη νέα γρίπη και προσέλθουνόσο το δυνατόν περισσότεροι να εμβολιαστούν.

Μετά το τέλος του εμβολιασμού ο νομάρχης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:«Καταβάλλουμε προσπάθεια να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τηναναγκαιότητα και την ασφάλεια του εμβολίου και ταυτόχρονα προσπαθούμεμέρα με τη μέρα να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα λειτουργίας τουκέντρου, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην αυξημένη προσέλευσητου κοινού που εκτιμούμε ότι θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώτο Δήμο Καρδίτσας για τη διάθεση του χώρου που μας φιλοξενεί στηΔημοτική Αγορά καθώς και για τη γενικότερη υλικοτεχνική υποστήριξη».

Το χώρο καθώς και τη γενική υποστήριξη (τηλέφωνο, εξοπλισμό) για τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καρδίτσας. Υπεύθυνοι για τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου είναι ο κ. Ανάργυρος Φυτσιλής, Ιατρός και αναπληρωτής Νομίατρος και η κα Γιάννα Βασιλάκου Επισκέπτρια Υγείας, Προϊσταμένη του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της  Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής.

Τα τηλέφωνα στα οποία οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες είναι: 24410-76647,  24413- 54757,  24410-22987.