Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
x

ΟΛΘ: ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ DIEP-CMA CGM-BELTERRA

Η διαδικασία του ελέγχου των φακέλων ολοκληρώθηκε και η απόφαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ήταν ομόφωνη. Ο φάκελος του διαγωνισμού πηγαίνει στο Ελεγκτικό.

Το πράσινο φως για την ανακήρυξη της πλειοδότρια κοινοπραξία DIEP- Terminal Link της CMA CGM- Belterra σε προτιμώμενο επενδυτή έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ. Η διαδικασία του ελέγχου των φακέλων ολοκληρώθηκε και η απόφαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ήταν ομόφωνη.

Πλέον, ο φάκελος πηγαίνει στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να γίνει ο προσυμβατικός έλεγχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αφού εξέτασε τα τυπικά δικαιολογητικά που προσκόμισε ο Πλειοδότης όπως προβλέπεται από τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, ανακήρυξε ομόφωνα την ένωση των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS» Προτιμώμενο Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών της εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, η δε σύμβαση πώλησης μετοχών θα υπογραφεί μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ