Skip to main content

ΟΛΘ: Άμεση προώθηση της διαδικασίας ζητεί η κοινοπραξία

Η Κοινοπραξία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιθυμεί την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας το συντομότερο δυνατό, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Την πλήρη ικανοποίησή της για την ανακήρυξή της από το ΤΑΙΠΕΔ ως προτιμητέου επενδυτή στον διαγωνισμό για την πώληση ποσοστού 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η κοινοπραξία του γερμανικού επενδυτικού ομίλου Deutsche Invest Equity Partners GmbH, της Terminal Link SAS του ομίλου CMA-CGM και της Belterra Investments LTD, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη. Ζητεί, δε, την άμεση προώθηση της προβλεπόμενης διαδικασίας.

«Η Κοινοπραξία μας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιθυμεί την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας το συντομότερο δυνατό ώστε να αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας "Ο.Λ.Θ. Α.Ε."», εξηγεί η κοινοπραξία.

Όπως τονίζει, «στόχος μας είναι η άμεση εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού και στρατηγικού σχεδίου, που θα συμβάλει καθοριστικά για να αποκτήσει το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης τη θέση που του αξίζει στο σύστημα των μεταφορών της Βαλκανικής Χερσονήσου και της Ανατολικής Ευρώπης».