Skip to main content

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συναντήθηκε με τους επιτελείς της ομάδας για τον συντονισμό των μετεγγραφικών κινήσεων και της στελέχωσης του ρόστερ

Με την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με ομάδα επίλεκτων, ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «PAOK Sports Arena», υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», εκτός από τα όσα ήθελε να δει στο συγκεκριμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, είχε μία σειρά συναντήσεων με τους επιτελείς της ομάδας, για τον συντονισμό των μετεγγραφικών κινήσεων και της στελέχωσης του ρόστερ, αλλά και τον προγραμματισμό της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, με τους «ασπρόμαυρους» αγωνίστηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος, Γλυνιαδάκης και οι έφηβοι Γιανναράς, Καμπουρίδης και Βλαγκόγιας.

Με την ομάδα των επίλεκτων αγωνίστηκαν οι: Χαριτόπουλος, Γεωργάκης, Δεμερτζής, Καραποστόλου, Γρίψιος, Ζώτος και δύο έφηβοι.