Skip to main content

Ροντρίγκες: Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, ανοησίες όσα γράφτηκαν για μένα (vid)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του

Την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατασαράϊ γνωστοποίησε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον Δικέφαλο ενώ παράλληλα του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των ασπρόμαυρων, ο Καποβερντιανός άσος εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον σύλλογο δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Μάλιστα χαρακτήρισε «ανοησίες» τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο στο διαδίκτυο ενώ τόνισε ότι η μετακίνηση του στον τουρκικό σύλλογο ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Ακόμη, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πόσταρε δύο φωτογραφίες στο Facebook συνοδεύοντας τες με ξεχωριστά μηνύματα.

Ο Ροντρίγκες ευχαρίστησε ξανά τον Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι του επέτρεψε να ακολουθήσει το όνειρό του ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ξανά πως χρωστά πολλά στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους πρώην συμπαίκτες του, όπου ανέφερε πως: «Αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα!!! Σας ευχαριστώ παιδιά για τα πάντα, θα μου λείψετε. Για όλη την υποστήριξη που μου δώσατε αυτά τα δυο χρόνια. Ο παίκτης που είμαι σήμερα είναι εξαιτίας του ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Για όλους τους οπαδούς που αμφισβήτησαν την αγάπη και τον σεβασμό μου για τον ΠΑΟΚ. Είμαι ΠΑΟΚ σε όλη την διαδρομή και όλη την ώρα!!Ευχαριστώ ΠΑΟΚ. Σε αγαπάω».

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου αναφέροντας : «Για τους ανθρώπους και τους οπαδούς που θεωρούν πως το αφεντικό και εγώ δεν συνεχίζουμε να έχουμε καλές σχέσεις, μου είπε πως οι πόρτες του ΠΑΟΚ θα είναι ανοικτές για πάντα για εμένα!! Σέβομαι αυτόν τον άνθρωπο βαθύτατα, που με πίστεψε και με έδωσε την ευκαιρία να αφήσω τον ΠΑΟΚ για τα όνειρα μου. Ακόμα και αν αυτή απόφαση δεν ήταν εύκολη. Πολλή αγάπη και σεβασμό, θα συναντηθούμε ξανά!!!