Skip to main content

Ολοκληρώνεται το νέο αθλητικό κέντρο στο Δήμο Δίου

Σε τελική τροχιά βρίσκεται το νέο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Δίου που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004».
Με κερκίδες, πλήρη αποδυτήρια, υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες και έχοντας όλα τα εξαρτήματα που διασφαλίζουν την καλή λειτουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου είναι εξοπλισμένο το νέο κλειστό αθλητικό κέντρο στον Αγ. Σπυρίδωνα του δήμου Δίου, που θα βρίσκεται σύντομα στη διάθεση κάθε δημότη της περιοχής.

Το αθλητικό κέντρο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα  «Ελλάδα 2004» προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ και είναι το πρώτο γυμναστήριο που γίνεται σε δήμο ενταγμένο στο πρόγραμμα «Ελλάδα 2004».

Ο δήμαρχος Δίου, Γρηγόρης Παπαχρήστος μιλώντας στη Voria.gr τόνισε: «με την ολοκλήρωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στον Αγ. Σπυρίδωνα δίνεται μια νέα δυνατότητα στους νέους της περιοχής μας να ασχοληθούν και με άλλα αθλήματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Ο επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία ενός σταδίου κλασικού αθλητισμού προκειμένου να υπάρξει για το δήμο μας, μια πληρότητα σε αθλητικές εγκαταστάσεις»

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί τον Οκτώβριο, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί και η εξωτερική διαμόρφωση του χώρου.

Χριστίνα Καραμανίδου