Skip to main content

Βίντεο υπερπαραγωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για...«καλές γιορτές»

Στο βίντεο παίρνουν μέρος μεταξύ άλλων άνδρες της ΟΠΚΕ, της Άμεσης Δράσης, της ΕΚΑΜ, ΜΑΤ, αστυνομικοί σκύλοι, μέχρι και... ρομπότ!

Με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο ευχήθηκε Καλές Γιορτές στους πολίτες η Ελληνική Αστυνομία, για την φετινή χρονιά.

Στο βίντεο το οποίο ανήρτησε στα social media η ΕΛΑΣ, παίρνουν μέρος άνδρες της ΟΠΚΕ, της Άμεσης Δράσης, της ΕΚΑΜ, πυροτεχνουργοί, ΜΑΤ, τροχονόμοι, αστυνομικοί σκύλοι, μέχρι και... ρομπότ!

Το βίντεο ξεκινά με έναν συναγερμό και διάφορες υπηρεσίες να ανταποκρίνονται σε αυτόν.

Στη συνέχεια στο πλάνο εμφανίζεται ένα ρομπότ εξουδετέρωσης ύποπτων πακέτων και ένας πυροτεχνουργός ο οποίος βάζει μια μπρίζα για να... ανάψουν τα λαμπάκια ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Όπως και σε κάθε αστυνομική επιχείρηση το σκυλί συνεχίζει να μυρίζει το δέντρο, ωστόσο η μουσική υπόκρουση αλλάζει, παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στο τέλος δίνει το «οκ», ότι δεν υπάρχουν ύποπτες ουσίες.

Η κορύφωση του βίντεο έρχεται όταν από το ελικόπτερο το οποίο πετάει πάνω από το δένδρο, κατεβαίνει με σκοινί άνδρας των ΕΚΑΜ έχοντας στη ζώνη του περασμένο ένα αστέρι προκειμένου να το τοποθετήσει στην κορυφή του... χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Υπενθυμίζεται το 2016 η ΕΛΑΣ ευχήθηκε στους πολίτες «Καλές Γιορτές» με ένα βίντεο στο οποίο ένστολοι έπαιρναν μέρος στο Μannequin challenge, το meme (σσ την μόδα), δηλαδή, εκείνης της περιόδου που ήθελε τους πρωταγωνιστές να μένουν ακίνητοι ενώ η κάμερα τους κατέγραφε.