Skip to main content

Ολυμπιακός: Τέλος ο Γκαρθία - Συνεχίζει με Κόντη ως το φινάλε

O Καταλανός προπονητής αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» μετά την κοινή συναινέσει τους απόφαση - Κόντης με βοηθό Ιμπαγάσα για το τελείωμα

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Όσκαρ Γκαρθία. Σημειώνεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα συνεχίσουν ως το φινάλε της σεζόν με προπονητή τον Χρήστο Κόντη και βοηθό του τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Καταλανός προπονητής, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόφασή του, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, να τελειώσει τη συνεργασία του από σήμερα.

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν», αναφέρει ο 44χρονος κόουτς και συνεχίζει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν.

Οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν τον Γκαρθία για την παρουσία του στην ομάδα και τη συνεργασία που είχαν με ανακοίνωσή τους που αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».