Skip to main content

Όλα έτοιμα για τους εορτασμούς της επέτειου των 109 ετών του Ηρακλή

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του «Γηραιού» θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί στο Κατσάνειο και στις 15:00 θα μεταφερθούν στο Ιβανώφειο

Στο Ιβανώφειο θα εορταστεί η αυριανή επέτειος των 109 ετών από τη γέννηση του Συλλόγου του Ηρακλή.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του «κυανόλευκου» ΓΣ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί στο Κατσάνειο και στις 15:00 θα μεταφερθούν στο Ιβανώφειο ενώ το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΔΣ του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η Τετάρτη (29/11) είναι ημέρα γιορτής για τον Ηρακλή. Είναι η ημέρα που ο σύλλογός μας, η οικογένειά μας, το σπίτι μας, συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής. Η μέρα που θα άλλαζε μια για πάντα τη μοίρα των απανταχού υποστηρικτών, φιλάθλων, οπαδών του Ημίθεου από το 1908 μέχρι σήμερα και για πάντα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα ξεκινήσουν από νωρίς στο Κατσάνειο, με τα γραφεία του συλλόγου να είναι ανοικτά για όλους από το πρωί. Στις 15.00 μετά το μεσημέρι, το πρόγραμμα λόγω της διαφαινόμενης κακοκαιρίας, αλλάζει για λίγα…μέτρα. Συγκεκριμένα, διοίκηση, αθλητές, προπονητές, οπαδοί μεταφερόμαστε στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ (και όχι στο γήπεδο των Χορτατζήδων) προκειμένου να υπάρξουν φιλικές αναμετρήσεις μπάσκετ μεταξύ των αθλητών όλων των τμημάτων του ΓΣ Ηρακλής.

Εκδήλωση που θα συνοδευτεί από μουσική και φαγητό, καθώς στον προαύλιο χώρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ θα υπάρχουν εδέσματα τα οποία θα μπορεί να προμηθευτούν οι πάντες.

Επίσης, το απόγευμα στο Κατσάνειο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Ηρακλής, σε μια συνεδρίαση ανοικτή για το κοινό, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη στον «κυανόλευκο» Ερασιτέχνη, με τα κριτήρια εγγραφής να παραμένουν ίδια (επίδειξη ταυτότητας και καταβολή του αντιτίμου συνδρομής που αντιστοιχεί σε 50 ευρώ το χρόνο).

ΗΡΑ ΟΛΕ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».