Skip to main content

Όλα ανοιχτά για την υποψηφιότητα Συμεωνίδη

Σύσκεψη με την παράταξή του έχει σήμερα το απόγευμα ο νυν δημάρχος Πεύκων Στ. Συμεωνίδης, προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις για το νέο δήμο Συκεών-Νεάπολης.
της Χρύσας Κυριακού


Σύσκεψη με την παράταξή του έχει σήμερα το απόγευμα ο νυν δημάρχος Πεύκων Στέλιος Συμεωνίδης, προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του για το νέο δήμο Συκεών-Νεάπολης.

Ο κ. Συμεωνίδης έχει ήδη ανακοινώσει πως θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, όμως τα δεδομένα όπως φαίνεται περιπλέκονται μετά την πρόσκληση συνεργασίας που του απεύθυνε ο δήμαρχος Συκεών, Σ. Δανιηλίδης.

Ωστόσο, πέραν του δημάρχου Συκεών, και ο δημοτικός σύμβουλος της Νεάπολης Δ. Ζιγκερίδης, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του, αποφάσισε να προχωρήσει σε κοινή πορεία με την παράταξη του δημάρχου Πεύκων με σκοπό «τη συγκρότηση μιας ευρύτερης κοινωνικής συσπείρωσης». Έτσι, τώρα αναμένεται με μεγάλη αγωνία τι θα αποφασίσει ο κ. Συμεωνίδης, πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Voria.gr, ο ίδιος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς, όπως είπε, δεν αποφασίζει μόνος του αλλά σε συνεργασία με τη δημοτική του ομάδα.