Skip to main content

Οι Πυρήνες ανέλαβαν την ευθύνη για τα παγιδευμένα δέματα

Την ευθύνη για τα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα σε πρεσβείες της Αθήνας και τα γραφεία ξένων πολιτικών ηγετών, ανέλαβε η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Την ευθύνη για τα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα σε πρεσβείες της Αθήνας και τα γραφεία ξένων πολιτικών ηγετών, ανέλαβε η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» με προκήρυξη σε ιστοσελίδα.

«Η Συνωμοσία δεν πρόκειται να συλληφθεί ποτέ, γιατί δεν είναι απλά μία οργάνωση, είναι ένα ρεύμα ιδεών και οι ιδέες είναι πάντα ασύλληπτες», σημειώνεται στην προκήρυξη.

«Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε περιόδους μεγάλης έντασης. Η πόλωση και οι κοινωνικές αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες. Η Ελλάδα συνεχίζοντας τον οικονομικό της κατήφορο θα γίνει θέατρο μεγάλων συγκρούσεων», αναφέρεται.

Εξάλλου, παρατίθενται και λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης τους:

«Όσον αφορά επιχειρησιακά την ίδια την ενέργεια, η προνοητικότητά μας ότι η αλληλογραφία της κοσμικής αριστοκρατίας των πρεσβευτών δεν ανοίγεται από τους ίδιους αλλά από το υπαλληλικό προσωπικό των πρεσβειών, μας υπαγόρευσε να μην χρησιμοποιήσουμε την ισχυρή εκρηκτική ύλη που έχουμε αποθηκευμένη, παρά μόνο ελάχιστη ποσότητα αυτοσχέδιας μαύρης πυρίτιδας ώστε να παραδοθεί το μήνυμα χωρίς τον τραυματισμό κάποιου ανθρώπου.

Έχοντας ακόμα συνυπολογίσει πως τα δέματα θα παρέμεναν μία μέρα στις αποθήκες των ταχυμεταφορικών εταιρειών και θα παραδίδονταν την επόμενη από τους εργαζόμενους courier, φροντίσαμε να είναι απόλυτα ασφαλής η συναρμολόγηση τους και ο μηχανισμός να ενεργοποιείται μόνο κατά το άνοιγμα».