Skip to main content

Οι «όροι» για να συμμετάσχει το ΚΚΕ στο ντιμπέιτ

Τις προτάσεις για την διεξαγωγή της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, έκανε η Αλέκα Παπαρήγα.
Τις προτάσεις της, για τη διεξαγωγή της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, εν όψει των επερχόμενων εκλογών, έκανε πριν από λίγο η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα, ζήτησε να γίνει το πρώτο ντιμπέιτ με τη συμμετοχή και των έξι πολιτικών αρχηγών. Πρότεινε να γίνουν κοινές ερωτήσεις με δικαίωμα ανταπάντησης.

«Ζητάμετην ισοτιμία και την τήρηση της θεματικότητας. Όχι πια στιςτηλεαναμετρήσεις όπου οι απαντήσεις προβλέπονται από πριν και οι ίδιεςοι αναμετρήσεις καταντούν κάτι το γελοίο και στημένο», υπογράμμισεχαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι αν πραγματοποιηθεί το πρώτο ντιμπέιτ με την παρουσία όλων των αρχηγών, μπορεί ν΄ ακολουθήσει και ένα δεύτερο όπου θα πάρουν μέρος μόνο ο Κ. Καραμανλής και ο Γ. Παπανδρέου.

Παράλληλα κατήγγειλε την τηλεαναμέτρηση των αρχηγών των δύο μεγάλωνκομμάτων ότι γίνεται με στόχο να εντοπιστεί το ενδιαφέρον των πολιτώνστα δύο αυτά κόμματα.

Η κυρία Παπαρήγα, άφησε παράλληλα να εννοηθεί, ότι αν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις της, το ΚΚΕ δεν αποκλείεται να μην παραστεί στο debate.