Skip to main content

Οι Ντορικοί στηρίζουν Ψωμιάδη

Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα στηρίξουν για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας οι άνθρωποι της Ντ. Μπακογιάννη
της Χρύσας Κυριακού

Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα στηρίξουν στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών, που ανήκουν στον κύκλο επιρροής της πρώην υπουργού Εξωτερικών, αν και η ίδια έχει δηλώσει ότι επιθυμία της είναι να απέχει από τις αυτιδιοικητικές εκλογές, έχει αποφασίσει ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του νομάρχη Θεσσαλονίκης.

Απόδειξη για το παραπάνω αποτελεί το  ότι ο στενός της φίλος, Κ. Κιλτίδης, εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Ψωμιάδη. Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, η στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη προς το πρόσωπο του νομάρχη ήταν αναμενόμενη λόγω των πολύ καλών σχέσεων που διατηρούν. 

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως παρότι στηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και συνομιλεί τόσο με την Ντόρα Μπακογιάννη όσο και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. «Εγώ δεν λιθοβολώ την Μπακογιάννη. Είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.