Skip to main content

Οι νέες καλλιέργειες στην 24η Agrotica

Στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica θα παρουσιαστούν οι προοπτικές καλλιέργειας των αρωματικών και βιομηχανικών φυτών, των οσπρίων, των οπωροφόρων και το παρόν και μέλλον της αμπελουργίας.

Με θέμα τις Νέες Καλλιέργειες και Τεχνολογίες στη Γεωργία πραγματοποιείται το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι προοπτικές καλλιέργειας των αρωματικών και βιομηχανικών φυτών, των οσπρίων, των οπωροφόρων και το παρόν και μέλλον της αμπελουργίας. Επίσης, οι νέες τάσεις και τεχνολογίες στα τρόφιμα, τη δενδροκομία και τη φυτοπροστασία.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 24ης Agrotica, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo από 1 έως 5 Φεβρουαρίου. Ξεχωρίζει η 14η Συνάντηση Εθνικών Αγροτικών Δικτύων των Κρατών-Μελών και Περιφερειών της ΕΕ, που  διοργανώνεται στις 2 Φεβρουαρίου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο πλαίσιο της θα συναντηθούν 80 εμπειρογνώμονες της αγροτικής ανάπτυξης απ΄όλες τις χώρες της ΕΕ. Η σχετική συνάντηση είναι κλειστή για το κοινό και η επιλογή της Agrotica για τη διοργάνωση της καταδεικνύει τη σημασία της έκθεσης για τις εξελίξεις στον αγροτικό κλάδο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Agrotica εδώ