Skip to main content

Οι δραστηριότητες των υποψηφίων βουλευτών

Το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ, εγκαινιάζεται την Κυριακή στις 19.30 στην οδό Τσιμισκή 81.

Το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ, εγκαινιάζεται την Κυριακή στις 19.30 στην οδό Τσιμισκή 81.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης,Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, θα περιοδεύσει το Σαββατοκύριακο  στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης και θα έρθει σε επαφή με καταστηματάρχες και πολίτες.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης,  Δημήτρης Γαλαμάτης, το Σάββατο,  θα περιοδεύσει στο Χορτιάτη,  στο Ασβεστοχώρι,  στην Εξοχή και στο Φίλυρο.
Την Κυριακή,  θα περιοδεύσει στο δήμο Σοχού και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ασκού και  το απόγευμα, θα βρεθεί στο δήμο Ασσήρου, στην Κριθιά και στο Εξαμίλι.

Ο υποψήφιος βουλευτής την Ν.Δ. ΄ Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, το Σάββατο θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους στο εκλογικό του κέντρο.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας, το απόγευμα του Σαββάτου, θα περιοδεύσει σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή το πρωί θα έχει συνεργασία με πολιτικούς φίλους στο γραφείο του.

Η υποψήφια Βουλευτήςτου ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Χρύσα Αράπογλου, το Σάββατο θα πραγματοποιήσει  περιοδεία στα καταστήματα και στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτεί τα ΚΑΠΗ της Πολίχνης και θα συναντηθεί με εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, Μπάμπης Μπαρπουνάκης, το Σάββατο θα βρεθεί στην λαϊκή αγορά Ξηροκρήνης , ενώ την Κυριακή διοργανώνει συζήτηση με φίλους την Τούμπα.