Skip to main content

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για την 30η αγωνιστική

Τις αποφάσεις για τα όσα συνέβησαν στην 30η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.

 

Με ανακοίνωση της η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ενημέρωσε για τις αποφάσεις της, για τα όσα συνέβησαν στην 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
 
Αναλυτικά :
 
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
 
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
 
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
 
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π.Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ.Μπέο (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Π.Γιαννόπουλου και του προέδρου κ. Α.Μπέου καθώς επίσης διότι : « Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα BALL BOYS ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε» : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Π.Γιαννόπουλο τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Τέλος επιβάλλει στον κ. Α.Μπέο την ποινή της επίπληξης.
 
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη (Πρόεδρο): « Βάσει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)»: Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου.
 
Πρωτάθλημα Κ20 ΟΠΑΠ, 30η αγωνιστική
Α) Αστέρας Τρίπολης, Goncalves H.S (Προπονητή), Κ.Σαλαπατα (Προπονητή junior/Pro-junior): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Goncalves και του προπονητή junior/pro junior κ. Κ.Σαλαπατα: Απαλλάσσει την ομάδα Αστέρας Τρίπολης και τον κ. Κ.Σαλαπάτα. Επιβάλλει στον κ. Goncalves H.S  την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ.  
 
Οι παρακάτω αποφάσεις αφορούν την 29η αγωνιστική
Α)  ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
 
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ.Α.Μπέου:  επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α.Μπέο την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.
 
* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Αρης αναβλήθηκε.