Skip to main content

Όγιος: «Υπερήφανος για την αγάπη των Αρειανών»

Ο Γκιγέρμο Όγιος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στον Άρη, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για την αγάπη που του δείχνουν.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα» τοποθετήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη, Γκιγέρμο Όγιος, για το διάστημα που πέρασε στους «κιτρινόμαυρους» και την αγάπη που του δείχνει ακόμα ο κόσμος τους. 
 
Αναλυτικά:
 
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που μπόρεσα να είμαι στον Άρη και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του, γιατί από αυτόν ξεκίνησα την καριέρα μου και αυτό είναι αξέχαστο για μένα. Μακάρι να βρεθώ ξανά εδώ. Νιώθω πολύ υπερήφανος για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Πραγματικά κάναμε μια πολύ καλή δουλειά. Αυτό για μένα είναι κάτι που έχει μείνει στην ζωή μου».
 
Για την συνεργασία του με τον Νάτσο Γκαρσία: «Ο Νάτσο πρόσφερε πάρα πολλά στην Μπολιβάρ. Μέσω αυτού κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα. Αυτό το παιδί το συμπαθώ πάρα πολύ γιατί δεν είναι μόνο καλός παίκτης αλλά είναι και πολύ καλός άνθρωπος».
 
Για την πορεία του Άρη: «Σίγουρα ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα που διακρίνεται και στην Ευρώπη και βλέπω ότι κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Σήμερα φυσικά ο Άρης έχει γίνει πολύ καλύτερος από ότι ήτανε πριν».