Skip to main content

OffersAroundME: Η εφαρμογή που φέρνει πελάτες στα καταστήματα

Μία νέα, καινοτόμα και εύχρηστη εφαρμογή ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που οι καταναλωτές αναζητούν προσφορές και κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα.

Εάν γνωρίζατε ότι πέριξ του καταστήματός σας κυκλοφορούν καθημερινά περίπου 10.000 άτομα, πώς θα τους προσελκύατε; Μία νέα εφαρμογή δείχνει τον τρόπο.

Μία νέα, καινοτόμα και εύχρηστη εφαρμογή ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που οι καταναλωτές αναζητούν προσφορές και κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα. Η OffersΑroundΜΕ είναι η πρώτη «κινητή» μηχανή αναζήτησης προσφορών και γεννήθηκε στην Ελλάδα της κρίσης με στόχο να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στους επαγγελματίες αλλά και να διευκολύνει τον πελάτη στην έρευνα αγοράς του.

Το εντυπωσιακό με την πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή είναι ότι συνδέει άμεσα τον επαγγελματία με τον καταναλωτή, αρκεί ο δεύτερος να βρίσκεται κοντά σε χιλιομετρική απόσταση από το κατάστημα. Οι επαγγελματίες προσελκύουν τον κόσμο στην «αγκαλιά» τους, εύκολα και χωρίς κόπο. Ουσιαστικά η εφαρμογή OffersΑroundΜΕ ξεπερνά τα ιντερνετικά καταστήματα και ξαναζωντανεύει τα φυσικά.

Η διαδικασία εγγραφής του επαγγελματία στην εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και απλή: Ο επαγγελματίας επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.offersaroundme.mobi , δημιουργεί τον λογαριασμό του και προσθέτει την τοποθεσία του καταστήματός του. Στη συνέχεια μπορεί να δημιουργεί προσφορές ανά πάσα στιγμή και να ορίζει την ακτίνα που επιθυμεί να εμφανίζεται η κάθε προσφορά του στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο επαγγελματίας καταστηματάρχης μπορεί να ανανεώνει, να τροποπεί, να διακόπτει, να  επανεκκινεί και να τις τερματίζει τις προσφορές του όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί, δίχως κόστος και δεσμεύσεις. Ακόμη, ο επαγγελματίας, μπορεί να αξιολογεί τα μετρήσιμα αποτελέσματα (πολύτιμα στατιστικά στοιχεία για την επιχείρησή του) και να προβεί σε τυχόν βελτιώσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα που διαθέτει σε προσφορά. Η εγγραφή και δημιουργία προσφορών είναι δωρεάν, όπως είναι και όλα τα κλικ για τους πρώτους τρεις μήνες. Από εκεί και ύστερα, ο επαγγελματίας πληρώνει 0,10 λεπτά για τα «μοναδικά» κλικ, εάν, φυσικά, ο εν δυνάμει πελάτης επιλέξει την προσφορά του για να δει περισσότερες λεπτομέρειες. Για να εγγραφεί, τέλος, ένας επιχειρηματίας, δεν χρειάζεται να διαθέτει καν site στο διαδίκτυο.

Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή λύνει και τα χέρια του καταναλωτή: Όποιος διαθέτει την εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, αναζητεί τις προσφορές σε προϊόντα ή υπηρεσίες τριγύρω του πληκτρολογώντας απλά αυτό που ψάχνει, τις εντοπίζει και οδηγείται στο κατάστημα.

Έτσι, το app δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να βρει την προσφορά που ψάχνει κοντά του, εύκολα και πολύ απλά, κάνοντας παράλληλα και μια πρώτη έρευνα αγοράς. Αφού εντοπίσει  αυτό που ψάχνει στην καλύτερη δυνατή τιμή τριγύρω του, επισκέπτεται το κοντινό του κατάστημα κι ολοκληρώσει την αγορά.  Τέλος, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα καθοδήγησης στο κατάστημα.

Η OffersAroundME διατίθεται δωρεάν για τους καταναλωτές στα App store & Google Play.