Skip to main content

ΟΕΕ Κ. Μακεδονίας: Παρουσία Παππά η εκδήλωση για την ψηφιακή πολιτική

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών του Επιμελητηρίου

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακή πολιτική, Δίκτυα και Ανάπτυξη» διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Πέμπτη, 16 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ομιλητής θα είναι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών του Επιμελητηρίου.

«Διοργανώνουμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, που είναι σήμερα κάτι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη.  Αλλά και για να δώσουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, για την κυβερνητική πορεία στα ιδιαίτερα σημαντικά θέματα της ψηφιακής πολιτικής και της ανάπτυξης», τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Νίκος Αντωνάκης.