Skip to main content

Οδηγός λεωφορείου δάγκωσε παραγωγό λαϊκής αγοράς

Άνω κάτω έγινε το πρωί ο χώρος της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης, στα Τρίκαλα, καθώς ένας οδηγός αστικού λεωφορείου δάγκωσε στο πρόσωπο παραγωγό, που διαμαρτυρήθηκε για τη διέλευση του λεωφορείου από το
Άνω κάτω έγινε το πρωί ο χώρος της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης, στα Τρίκαλα, καθώς ένας οδηγός αστικού λεωφορείου δάγκωσε στο πρόσωπο παραγωγό, που διαμαρτυρήθηκε για τη διέλευση του λεωφορείου από το χώρο της λαϊκης.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα ο παραγωγός να υποβάλει μήνυση κατά του οδηγού, που αναζητείται από τις αρχές. Όλα συνέβησαν όταν το λεωφορείο πήγε να περάσει μπροστά από τους πάγκους της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα πολλοί παραγωγοί να στραφούν κατά του οδηγού.

Εκείνος, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρισκόταν στη λαϊκή, κατέβασε το παράθυρο και δάγκωσε στο πρόσωπο έναν από τους διαμαρτυρόμενους παραγωγούς. Απειλήθηκε σύρραξη αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ το λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιό του. Προ ημερών στο ίδιο σημείο ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων είχε δεχθεί επίθεση από παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, που αντιδρούν στη διέλευση των λεωφορείων.