Skip to main content

ΟΑΣΘ: Συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, κανονικά από αύριο τα λεωφορεία

Ο Οργανισμός ζητά «συγγνώμη» από το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά υπογραμίζει ότι η ταλαιπωρία που υπέστη δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά του.

Την απόφασή του Συνδικάτου Εργαζομένων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης για την αναστολή της επίσχεσης εργασίας και της κανονικής κυκλοφορίας των λεωφορείων του Οργανισμού από αύριο γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΘ.

Παράλληλα ο Οργανισμός ζητά «συγγνώμη» από το επιβατικό κοινό αλλά υπογραμμίζει ότι η ταλαιπωρία που υπέστη δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά του.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

«Αγαπητοί μας Συμπολίτες,

Σε συνέχεια του από 25.11.2016 Δελτίου τύπου με το οποίο σας γνωρίζαμε την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων από το Σάββατο 26.11.2016, με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι :

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποίησαν σήμερα 27.11.2016, αποφάσισε την αναστολή της επίσχεσης εργασίας και από αύριο το πρωί Δευτέρα 28.11.2016 τα λεωφορεία του Οργανισμού θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Ζητούμε και πάλι συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία του, η οποία δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Οργανισμού μας».