Skip to main content

ΟΑΣΘ: Με... αγωγή απαντούν στην αγωγή της διοίκησης οι εργαζόμενοι

Δεν είχαμε πρόθεση να κινηθούμε νομικά, η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν μας άφησε περιθώριο, τονίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Με... αγωγή απαντούν στην αγωγή του ΔΣ του ΟΑΣΘ οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό διεκδικώντας τα δεδουλευμένα Ιουνίου και Ιουλίου εντόκως, αλλά και την οφειλή της διοίκησης του οργανισμού προς το σωματείο, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρός του Δημήτρης Τσερμενίδης.

«Δεν είχαμε πρόθεση να κινηθούμε νομικά, αλλά μετά την αγωγή που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ προκειμένου να κηρυχθεί καταχρηστική η κινητοποίησή μας, δεν μας άφησαν περιθώριο» πρόσθεσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον οργανισμό, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι στους 2.300 εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ οφείλονται 6,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, Χρήστο Στεφανίδη.

Σημειώνεται ότι και οι δύο πλευρές, καθώς και οι φορείς της Θεσσαλονίκης, ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να διεξαχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Οργανισμό.