Skip to main content

ΟΑΣΘ: Χειρόφρενο αν δεν οριστεί συνάντηση με Σπίρτζη την Παρασκευή

Ειλημμένη απόφαση η επίσχεση εργασίας λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων. Συνάντηση Μπουτάρη - Τσερμενίδη σήμερα στις 12.00 για τη συνάντηση με Σπίρτζη.

Ειλημμένη απόφαση είναι η επίσχεση εργασίας δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης μιλώντας στη Voria.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάντηση των φορέων της πόλης με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη πρέπει να γίνει το αργότερο την  Παρασκευή και όχι τη Δευτέρα ή Τρίτη όπως ακούστηκε.

«Εάν οριστεί ραντεβού τις επόμενες ώρες τότε η επίσχεση θα μπει στον πάγο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσερμενίδης, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα στις 12.00 με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για να συζητήσουν επί του θέματος.

Από πλευράς του τις ελπίδες του για την οριστική λύση του θέματος εναποθέτει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης στη συνάντηση που θα έχει ο ίδιος και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης με τον Χρήστο Σπίρτζη.

Το θέμα της προεκταμίευσης μέρους της επιχορήγησης του υπουργείου για την καταβολή των δεδουλευμένων του Σεπτεμβρίου εκκρεμεί, ενώ όπως τόνισε ο κ. Στεφανίδης στη Voria.gr το μέτρο αυτό δεν θα μπορέσει να δώσει έτσι και αλλιώς λύση στο πρόβλημα των κινητοποιήσεων.