Skip to main content

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για 1.639 θέσεις εργασίας

Οι πίνακες αφορούν επιτυχόντες, επιλαχόντες και αποκλειόμενους - Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών

Oι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α' Υποδοχής Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών - Β' Κύκλος αναρτήθηκαν σήμερα από τον ΟΑΕΔ.

Οι πίνακες αφορούν επιτυχόντες, επιλαχόντες και αποκλειόμενους. Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών, από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 15ης Σεπτεμβρίου προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλους τους προσωρινούς πίνακες εδώ.