Skip to main content

Ο Βορίδης στηρίζει Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Απ. Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ εξέφρασε νωρίτερα προσερχόμενος στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε νωρίτερα προσερχόμενος στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών» δήλωσε ο Μ. Βορίδης εκτοξεύοντας «πυρά» στην κυβέρνηση και θέτοντας τους στόχους για το μέλλον της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε:

«Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας».

Παίρνοντας, τέλος, ξεκάθαρη θέση υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα, για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, είπε:

«Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».