Skip to main content

Ο Τσίπρας καλεί τον Ψυχάρη να «τα βγάλει όλα στη φόρα»

«Τι κάνει νίαου νίαου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων», είπε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις συναντήσεις του με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη.

Να τα βγάλει όλα στη φόρα, και αν χρειαστεί να πάει και στον εισαγγελέα κάλεσε τον πρόεδρο του ΔΟΛ και εκδότη, Σταύρο Ψυχάρη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε μαζί του όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «στον Ενικό» και ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου για το δημοσίευμα του κυριακάτικου Βήματος, που έχει προκαλέσει σύγκρουση Μαξίμου-ΔΟΛ, ο κ. Τσίπρας είπε πως «αν χρειαστεί θα συναντηθώ και με τον διάβολο, αλλά δεν θα του πουλήσω τη ψυχή μου».

Όπως είπε, δεν έγινε καμία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με τον γνωστό εκδότη και επιτέθηκε εκ νέου στη διαπλοκή και τους εκβιασμούς των ΜΜΕ.

«Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων», είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας με σκωπτικό τρόπο τη γλαφυρή περιγραφή του δημοσιεύματος του Βήματος σχετικά με τη μοναδική... μάρτυρα της τελευταίας συνάντησης των δύο ανδρών.

«Ένα χρόνο τώρα που είμαι Πρωθυπουργός ο κ. Ψυχάρης έχει επανειλημμένως ζητήσει να με συναντήσει ξανά και δεν έχω αποδεχθεί τη συνάντηση», σχολίασε βκαι πρόσθεσε:

«Υπήρξαν κόκκινα πρωτοσέλιδα στις 25 Γενάρη, αλλά αμέσως μετά εγώ πήγα στη Βουλή και στις προγραμματικές δηλώσεις είπα 'αδειοδότηση και τέρμα οι διευκολύνσεις'. Και αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα έγιναν ξανά μπλε. Και στο δημοψήφισμα έγιναν μαύρα. Και αμέσως μετά στις εκλογές τα πρωτοσέλιδα συνέχισαν να είναι γκρίζα. Και την επομένη των εκλογών ξανάγιναν κόκκινα και μπήκαμε σε εποχή Τσίπρα. Και όταν ο Τσίπρας έβαλε το θέμα της αδειοδότησης τότε τα δημοσιεύματα έγιναν κατάμαυρα και έβγαζαν ότι ο Παππάς έχει φτιάξει μια βιομηχανία εκβιασμών και έχει ένα ειδικό γραφείο μαζί με τον Σπίρτζη και παίρνουν 50.000 ευρώ την μέρα. Και όταν απειλήσαμε με μηνύσεις τότε βγήκε δημόσια συγγνώμη για αυτά τα δημοσιεύματα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων».