Skip to main content

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Ρώσους: Οι πύραυλοι στη Συρία... έρχονται!

Ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο twitter: «Δεν πρέπει να είσαι εταίρος με ένα Κτήνος που Σκοτώνει τον λαό του με Αέριο και το απολαμβάνει!»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σήμερα τη Ρωσία για την επερχόμενη απάντηση στη χημική επίθεση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στη Συρία, λέγοντας πως οι πύραυλοι «θα (αρχίσουν να) έρχονται» και κατηγορώντας τη Μόσχα για την υποστήριξη που παρέχει στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ.

«Η Ρωσία δηλώνει ότι θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που θα εκτοξευθεί εναντίον της Συρίας. Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί θα (αρχίσουν να) έρχονται, ωραίοι και νέοι και 'έξυπνοι'! Δεν πρέπει να είσαι εταίρος με ένα Κτήνος που Σκοτώνει τον λαό του με Αέριο και το απολαμβάνει!» έγραψε, ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έγραψε σε νέα του ανάρτηση στο twitter ότι «η σχέση μας με τη Ρωσία είναι χειρότερη τώρα από ό,τι υπήρξε ποτέ, κι αυτό περιλαμβάνει και τον Ψυχρό Πόλεμο».

«Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι χειρότερη τώρα από ό,τι υπήρξε ποτέ, κι αυτό περιλαμβάνει και τον Ψυχρό Πόλεμο. Δεν υπάρχει κανένας λόγο για αυτό. Η Ρωσία μας χρειάζεται να την βοηθήσουμε με την οικονομία της, κάτι που θα ήταν πολύ εύκολο να κάνουμε, κι εμείς χρειαζόμαστε όλα τα έθνη να δουλεύουν μαζί. Να σταματήσουμε την κούρσα εξοπλισμών;»