Skip to main content

Ο Στέλιος Αγγελούδης νέος πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Γυρίζει σελίδα ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης - Αποχωρεί η Βούλα Πατουλίδου, πουθα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

Αλλαγή σελίδας στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης καθώς πλέον τα ηνία αναλαμβάνει ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Τουρισμού με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Στέλιος Αγγελούδης, αναπληρώτρια πρόεδρος η Χρύσα Γεωργιάδου Γρανούζη ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπρόεδρος ο Θάνος Μπέγκας ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ταμίας ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Βασίλης Γάκης.

Ο κ. Αγγελούδης αντικαθιστά τη Βούλα Πατουλίδου η οποία όπως είναι γνωστό θα κατέβει στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Απόστολο Τζιτζικώστα η αντικατάσταση της κ. Πατουλίδου και την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης

Μετά από αυτή την εξέλιξη ουσιαστικά μπαίνει ένα τέλος στην μακροχρόνια και εσχάτως πολύκροτη κόντρα μεταξύ του ΟΤΘ και της Ένωσης Ξενοδόχων που έχει αποτελέσει μελανό σημείο στην προσπάθεια συντονισμένης και ενιαίας προβολής της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού στις διεθνείς αγορές. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η επανενεργοποίηση του Ένωσης Ξενοδόχων στον Οργανισμό Τουρισμού, καθώς τα τελευταία χρόνια, λόγω της διαφορετικής αντίληψης και προσέγγισης με την κ. Πατουλίδου, επί της ουσίας απείχαν.

Διαβάστε - Ο τουρισμός της Θεσσαλονίκης και οι Ευρωεκλογές, το μήνυμα της Θράκης και των αεροδρομίων το… κάγκελο