Skip to main content

Ο Σταύρος, ο Μάκης και ο… λαός

Οι δηλώσεις των πατέρα και υιού Ψωμιάδη που μπερδεύουν και τα πολλά «αν» με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο Ηρακλής.

Ο Μάκης Ψωμιάδης έστειλε μήνυμα στο κινητό του Κωνσταντίνου Γωγάκου λέγοντας του να προχωρήσει την συνεργασία για το ΑΦΜ της Καβάλας.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης δήλωσε άγνοια και πρόσθεσε πως τον ενδιαφέρει από δω και πέρα να ασχοληθεί με την Καβάλα, η οποία βρίσκεται κοντά σε προπονητή και ξεκινά προετοιμασία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή χαρακτήρισε ως μοναδική λύση αυτή την πρόταση του Μάκη Ψωμιάδη, από την στιγμή που δεν υπήρξε κάποια άλλη την δεδομένη χρονικά στιγμή.

Ο άλλος ενδιαφερόμενος για τον Ηρακλή είπε ότι θα αναλάβει την ομάδα μόνο όταν αυτή παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Αν ο Ηρακλής δικαιωθεί στα δικαστήρια, τότε θα ναυαγήσει η υπόθεση Ψωμιάδη και οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στην κατηγορία έχοντας όμως το βαρύ φορτίο των χρεών.

Αν ο Ηρακλής πτωχεύσει τα χρέη πηγαίνουν στα φυσικά πρόσωπα. Αν ο Ηρακλής πάρει το ΑΦΜ της Καβάλας θα «καθαρίσει» από χρέη. Αν η Καβάλα υποβιβαστεί θα υποβιβαστεί και ο Ηρακλής. Αν ολοκληρωθεί το deal και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν το εγκρίνει, τότε αλλάζουν πάλι τα δεδομένα και ο Ηρακλής κινδυνεύει να μείνει με την… πτώχευση.

Η επικύρωση της βαθμολογίας πήρε αναβολή και αυτό ίσως σημαίνει πολλά, για την δικαίωση του Ηρακλή. Η Σούπερ Λίγκα έκανε το αυτονόητο και μετέφερε στον ΟΦΗ πως χωρίς αδειοδότηση δεν μπορεί να παίξει στη Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής πήρε αναβολή από το διαιτητικό δικαστήριο και ίσως και αυτό βγει σε καλό, αφού κερδίζει χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα Ψωμιάδη.

Οι διάλογοι στους οποίους εμπλέκεται ο Big Mac αυξάνονται και τους διαβάζουν όλοι, κυρίως αυτοί που θα ψηφίσουν την Πέμπτη.

Οι διάλογοι αυξάνονται και για τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και για αυτούς που ήθελαν να υποβιβαστεί ο Ηρακλής.

Δεν ξέρω αν σας κούρασα με όλα αυτά, απλά σας τα παραθέτω πριν την κρίσιμη ψηφοφορία.

Εσύ αποφασίζεις…