Skip to main content

O Σαββίδης υποδέχθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» (vid)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αγκάλιασε με θέρμη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ιδίως, όμως, τον προπονητή της, Βλάνταν Ίβιτς

Έκπληκτοι έμειναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στην Αθήνα για το παιγνίδι με την ΑΕΚ από την παρουσία του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη 1.30 το ξημέρωμα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε δεκάδες χειραψίες και αγκάλιασε με θέρμη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας -ιδίως τον Βλάνταν Ίβιτς- επιδιώκοντας, έτσι, να δείξει σε όλους ότι βρίσκεται δίπλα τους και φυσικά την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ένωση, που φέρνει τον Δικέφαλο μια ανάσα από την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Στην συνέχεια, ο κ. Σαββίδης συνόδευσε με το αυτοκίνητο του το λεωφορείο της ομάδας ως το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» για να ολοκληρωθεί έτσι μια ανέλπιστη υποδοχή που δεν τη συνηθίζει ο πολυπράγμων επιχειρηματίας και δεν την περίμεναν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, και τις επί μέρους λεπτομέρειες από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μίχελ Λούμπος και τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση ενώ υπήρξε και μικρής διάρκειας συζήτηση με τον Βλάνταν Ιβιτς, του οποίου οι μετοχές ανέβηκαν κατακόρυφα στο μικρό διάστημα της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που είναι πιθανό να τον διατηρήσει στην θέση του και στη νέα περίοδο.

Ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός σε ανάλογη ερώτηση χθες μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ, σχετικά με τις προοπτικές της παραμονής του στο πόστο του πρώτου τεχνικού και μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου, απάντησε πως είναι κάτι που δεν τον απασχολεί και ο ίδιος όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν στην σκέψη τους μόνο τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟ στην Τούμπα, όπου στόχος είναι η νίκη και η επισφράγιση του καλού εισιτηρίου για την συμμετοχή στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.