Skip to main content

Ο «πρωινός καφές» του Μαξίμου κλείνει συνεντεύξεις σε CNN, CNBC κι όχι μόνο

Μπαράζ δημοσίων παρεμβάσεων, κυρίως στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα έντυπα Μέσα, ετοιμάζει για τα επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση.
Μπαράζ δημοσίων παρεμβάσεων, κυρίως στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα έντυπα Μέσα, ετοιμάζει για τα επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρασκήνιο τις συνεντεύξεις κλείνει συγκεκριμένο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, με πολύ καλές διασυνδέσεις στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτής της άτυπης «εκστρατείας» κλείστηκε η συνέντευξη του κ. Παπακωνσταντίνου στο CNN προχθές το βράδυ και στο Bloomberg χθες το πρωί, ενώ επίκειται και συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στο CNBC. Την ίδια ώρα, οριστικό θα πρέπει να θεωρείται το επόμενο άρθρο του υπουργού Οικονομικών στη βρετανική Daily Telegrαph.

Υπενθυμίζεται ότι, προσφάτως, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει άλλο άρθρο του στην Wall Street Journal, ενώ είχε στείλει απαντητική επιστολή στους Financial Times, η οποία δημοσιεύθηκε σε περίοπτη θέση. Κι όλα αυτά, στο πλαίσιο της παραπάνω εκστρατείας. Στον πρωινό καφέ του Μεγάρου Μαξίμου θεωρούν ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να αντιστρέψουν την κακή εικόνα της χώρας εκτός των συνόρων. Εκεί, δηλαδή, που εκτιμάται ότι παίζεται τόσο το παιχνίδι ουσίας όσο και το παιχνίδι των εντυπώσεων το τελευταίο διάστημα.