Skip to main content

«Ο πρόεδρος δεν είναι ψεύτης» διαβεβαιώνει ο Λευκός Οίκος

Η εκπρόσωπος Σάρα Χάκαμπι Σάντερς βεβαίωσε επίσης ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα συνεχιστούν μέχρι να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σε διαβεβαίωση πως ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ψεύτης» προχώρησε μία εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, μετά την ακρόαση του Τζέιμς Κόμεϊ, του πρώην επικεφαλής του FBI ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

«Μπορώ να δηλώσω μετά βεβαιότητος ότι ο πρόεδρος δεν είναι ψεύτης και, ειλικρινά, αισθάνομαι προσβεβλημένη από αυτήν την ερώτηση», είπε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων –μακριά όμως από τις τηλεοπτικές κάμερες– που είναι διαπιστευμένοι στον Λευκό Οίκο.

Η εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ διεξάγονται δίκαια και ότι προστατεύονται από τις παρεμβάσεις οποιουδήποτε. «Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα τις εκλογές», τόνισε.

Κατά την ενημέρωση, η Σάντερς βεβαίωσε επίσης ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα συνεχιστούν μέχρι να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία.

Ο Τραμπ, ο οποίος δεν είχε αναρτήσει κανένα μήνυμα στο Twitter αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα η γραπτή κατάθεση του Κόμεϊ, την Τετάρτη, σήμερα δεν απάντησε ευθέως στις «εκρηκτικές» κατηγορίες του τελευταίου αλλά προσπάθησε να εμψυχώσει τους υποστηρικτές του.